Известие

Collapse
No announcement yet.

Помогнете ми при избор на 159 TI vs BMW 530xd и Ауди А6 3.0 quattro

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от DJraceman Покажи съобщение

P.S. Моля, покажете ми къде е този спортен отдел ТИ да отида да го разгледам. И много Ви моля да прочетете внимателно статията преди да се изказвате по повод на компетентността.
    и аз искам да отида до този спортен отдел

да го посетя как така разработват състезателните модели на марката, които после се състезават по състезаията
    Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 22:44.
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
      А човека хич не пише и ни гледа сеира......

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
      Какво да ни гледа сеира то навсякъде важи правилото 80:20 човека ще отдели тези 20 процента от качествени мнения и ще види за какво иде реч.
      Колеги направо ме убихте от смях с тези сравнения на колите с момичетата
      Така като гледам по голямата аудитория,които са гласували за алфата са на моята възраст или са фанатици на марката.Иска ми се да действам малко по
      безразсъдно и да избера алфата но......
      За сега аудито го отписах от списъка си за коли и остават алфата,бмвто и опела.Ще се радвам да споделяте мнения и да направя правилния избор,а и да ви кажа колата никога няма да е комби.
      Ето ги колите,които ми отговарят на изискванията:
      http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=mue2wxpfifrf палавата ученичка
      http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=cu1dfkto2x4u изисканата бизнес дама
      http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=warag4gumhpu и лелката от средното училище
      Last edited by ziko; d.m.y г., 11:04.
      Alfa Romeo 159 TI, 2.4 JtdM Q4
      ex Alfa Romeo 156 1.9 jtd 16v m-jet. 2005 FL

YAMAHA YZF R1 150 hp. 2003

Comment

• БМВ-то директно отпада заради грозния салон, Опела заради емблемата и пак се връщаме в началото Обаче Алфата задължително автомат, това е моето мнение.
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Добре де, има хора които харесват по-стегнати салони - защо е задължително да има стрелбище в колата?
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от ziko Покажи съобщение

Колеги ?id=warag4gumhpu[/url] и лелката от средното училище
            Като видях "ученичката" с какво бельо с червени конци е.........и забравих за всичко останало. Егати салона, простооооо, нямам думи.
            Бизнес дамата много консервативна отвътре, някак си като за дебел чичко с топе.
            Лелката определено е стъпила здраво с 4 крака на земята, ама ми мирише яко на манджа, готвено и пелени.

Като гледам на какви години си, направо ми идва да те хвана за ушите и насила да те накарам да вземеш Алфата.
            Сега точно ти е времето за тази кола колега, сега е твоят момент, не го изпускай.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

• Опела прилича много на Шеви Круз...все едно са сестри
              Алфата е супер, вс което може да иска човек.

И аз си търся колица сега и това по-долу е интересно за автоматичните скоростни кутии:
              Четох вчера в пежо форум, за една 607-ца мисля, че до 2008 имали дефект, а цената им е страшна.
              Това за дефекта има ли го! Точно за японския Aisin AWTF-80 SC, който се слага на 1.9jtdm, 2.4jtdm, на някои пежа, волво и доста др марки!

Ето я темата:
              http://www.peugeotclub.info/forum/vi...p?f=64&t=58873
              Last edited by rusiq86; d.m.y г., 14:10.
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от ziko Покажи съобщение

Колеги направо ме убихте от смях с тези сравнения на колите с момичетата
                Така като гледам по голямата аудитория,които са гласували за алфата са на моята възраст или са фанатици на марката.Иска ми се да действам малко по
                безразсъдно и да избера алфата но......
                За сега аудито го отписах от списъка си за коли и остават алфата,бмвто и опела.Ще се радвам да споделяте мнения и да направя правилния избор,а и да ви кажа колата никога няма да е комби.
                Ето ги колите,които ми отговарят на изискванията:
                http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=mue2wxpfifrf палавата ученичка
                http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=cu1dfkto2x4u изисканата бизнес дама
                http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=warag4gumhpu и лелката от средното училище
                Бате Алфата е на нема и 100 000 км.,а БМВ на 210 От тези трите,които си дал линкове,просто Алфата е нумеро уно

П.С.Имай предвид че 159 седан,отвора на багжника е малко малък
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Ще ви дойде акъла , а тая "строга и класна бизнес дама" , като гледам прилича на сдухана 50 годишна германска бюргерка която с какъвто и да е лифтинг няма как да стане ученичка ха-ха.
                  Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

• Кой е виновен, че '530' в прекрасно състояние като '159' струва двойно?
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                      Кой е виновен, че '530' в прекрасно състояние като '159' струва двойно?
                      Е тука идва логичния въпрос за съотношението цена-качество?А ти колега защо не си купи 1 -ка , а 147-ца?
                      Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

• При мен нещата са комплекси - знам болежките на италианските автомобили, има кой да ми ги поддържа, имам от къде да купувам части с огромна отстъпка, ако нещо се случи имам във всеки един момент на кого да се обадя и да попитам за решение на проблема, а на края, но не на последно място, защото много ми харесват
                        Ако тепърва тръгна да изучавам същите неща за друга марка автомобили, ехе....
                        ОБАЧЕ, ако трябваше да избирам кола за 30'000лв., с 90% сигурност мога да кажа, че тя нямаше да бъде '159'.
                        А разликата в съотношението цена-качество има съвсем логично обяснение и то се крие именно в разликата между '530хд' и '159 Ку4'

Спора е излишен, нали знаеш? Сравнението е безпредметно! А въпроса тук не е, кой, какво предпочита - въпроса е, за по-хубавата кола
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                          При мен нещата са комплекси - знам болежките на италианските автомобили, има кой да ми ги поддържа, имам от къде да купувам части с огромна отстъпка, ако нещо се случи имам във всеки един момент на кого да се обадя и да попитам за решение на проблема, а на края, но не на последно място, защото много ми харесват
                          Ако тепърва тръгна да изучавам същите неща за друга марка автомобили, ехе....
                          ОБАЧЕ, ако трябваше да избирам кола за 30'000лв., с 90% сигурност мога да кажа, че тя нямаше да бъде '159'.
                          А разликата в съотношението цена-качество има съвсем логично обяснение и то се крие именно в разликата между '530хд' и '159 Ку4'

Спора е излишен, нали знаеш? Сравнението е безпредметно! А въпроса тук не е, кой, какво предпочита - въпроса е, за по-хубавата кола
                          Ти не мислиш ли, че повечето потребители тук,поради същите причини като твоите карат талянски автомобили,да го ева и 530-ките и т.н.........Нали сме секта и си помагаме,евтинко части,безплатни съвети -така си е ............:
                          Alfa romeo GTVex
                          Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                          Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                            Ти не мислиш ли, че повечето потребители тук,поради същите причини като твоите карат талянски автомобили,да го ева и 530-ките и т.н.........Нали сме секта и си помагаме,евтинко части,безплатни съвети -така си е ............:
                            Не е вярно, аз карам Алфа, защото нямам пари за БМВ.
                            Ако ми съберете някой лев, веднага купувам една баварка. Слагам и един спойлер, праим ангелско оченце и слагам метанова бутилка отзад.
                            К.М.

Comment

• Аз бих казал, че точно алтернативното предложение на алфата, която е дадена по-горе е точно това: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...RT&tabNumber=2
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                                Аз бих казал, че точно алтернативното предложение на алфата, която е дадена поFOUR_WHEEL_DRIVE&features=XENON_HEADLIGHTS&negat iveFeatures=EXPORT&tabNumber=2[/url]
                                Хубавичко е, ама малко мъничко, кат каручка.
                                Не ми стъпва на широкичко нещо.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X